maktlös och förtvivlad

Känner att jag bara måste få skriva av mig. Just nu gör det jätteont i mitt mammahjärta då jag vet att min flicka inte har det bra i skolan. Hon har vid flera tillfällen berättat för mig att hon inte har någon att vara i skolan. Just ikväll frågade hon mig om jag kunde ligga lite hos henne och prata. Då sa hon att ingen är snäll mot henne i skolan. När jag frågar henne vad hon gör på rasten så ligger hon där med fuktiga,blanka ögon precis som innan tårarna ska rinna och berättar att hon antingen sitter hon inne i kapprummet och väntar ut tiden eller går omkring på skolgården själv tills hon ska gå in igen. Flickan som jag trodde hon lekte med har bara visat intresse för henne när det inte finns någon annan tillgänglig att vara med. Nu på lektioonerna brukar hon titta på min lilla flicka med konstig blick och viskar sedan saker till sin "bästis". Ibland kan jag bli så arg att jag bara vill gå och skaka om denna flicka och bara berätta för henne hur falsk hon är och hur hennes mobbing påverkar min flicka. Har precis skrivit till klassföreståndaren om detta men vet ej om det är någon hjälp. Känner mig bara så maktlös och vet inte hur jag kan hjälpa min lilla älskling.

mooncake

Idag har jag tagit mod till mig och konfronterat en kollega angående ett mail jag fått som jag tyckte var nervärderande. Tydligen var detta ett missförstånd. Är glad att jag frågade henne annars hade jag gått och irriterat mig på detta.
Honey kom hem med 4 mooncakes ikväll. Han hade fått dem av master Tong vars mamma hade bakat dessa. Min mamma hade också gjort mooncakes fast en annan sorts. Honey och jag smakade dessa efter maten. De var goda men mäktiga.
 
Denna vecka haqr jag också lyckats virka färdigt starwarsfilten som min honey ska få i födelsedagspresent. Den har tagit ca 5 veckor att göra och jag har då bara virkat på kvällarna och ibland på helgerna. Känns faktiskt lite tomt nu när den är färdig. Vill börja på ett nytt projekt men vet inte riktigt vad än. Elli vill ha en Harry Potter filt men garn är så dyrt nu så ska vänta tills rea innan jag köper mer. Bara garnkostnade till starwarsfilten är över 1000kr.
 
visst blev den fin?

RSS 2.0